Új virtuális katalógusaink

About us

Cégünk 2005-ben egyszemélyes vállalkozásként indult egy 100 nm alapterületű asztalos műhelyből. Akkor még a lakossági, egyedi bútorok gyártása volt a fő profil, ám felismerve az intézményi bútorozásban rejlő lehetőségeket a tevékenységi kör kibővült a fémipari gyártással. 2007-re a dinamikus fejlődésnek köszönhetően a dolgozói létszám elérte a 15 főt, az üzem pedig 600 nm2-re bővült, ekkor alakult meg a Kiss-Iskolabútor Kft. Az oktatási intézmények teljes körű kiszolgálása érdekében folyamatosan bővült a termékpalettánk, hogy minden igényt kielégítően tudjuk kiszolgálni megrendelőinket, ennek érdekében a szállítmányozást is saját gépjárműparkkal biztosítjuk. 2012-ben a termelés nagyfokú növekedésével szükségessé vált egy új 1000 nm2-es asztalos műhely felépítése, ettől kezdve két telephelyen történt a gyártás, külön az asztalosipari és külön a fémipari munkafolyamatokkal. Sikeres infrastrukturális és termelésfejlesztést támogató pályázatoknak köszönhetően modern gépekkel tudtuk felszerelni üzemeinket, amivel a gyártáskapacitást és a minőséget is növelni tudtuk.

Cégünk a mai napig növekszik és fejlődik, nemrég bevezetésre került az innováció érdekében egy olyan vállalatirányítási rendszer, amely egyedülálló módon képes a cég fejlődését támogatni a gyártás hatékonyságának maximalizálása érdekében. Jelenleg több nyertes iparfejlesztési pályázatunk fut, amelynek keretében épül az új lakatosüzemünk 1000 nm2-es, illetve újabb gépek beszerzése segíti majd munkánkat.

Aktuálisan napi 3 teherautónyi terméket szállítunk országszerte a megrendelőinkhez (iskolák, óvodák, szakképzési centrumok, tankerületi központok, kormányhivatalok…). Megrendelőink elégedettségének, pozitív visszajelzéseinek köszönhetően megfelelő referenciákkal rendelkezünk ahhoz, hogy közbeszerzési eljárásokon is elinduljunk, így számos megrendelésünk ezen az úton érkezik be hozzánk az oktatási intézmények és partnereink megbízásain kívül.

Közel 15 éves gyártói tapasztalattal mára a hazai intézményi bútorgyártás fontos szereplőjévé váltunk. Emellett Egyedi-és speciális bútorok gyártását is vállaljuk, valamint a bútorok alkatrészeinek pótlását is biztosítjuk (pl. asztaltetők, műanyag papucsok…).

Kiváló minőségű termékeinkre 1 év garanciát vállalunk!